Forside . Om abcSPROG . Sprogkurser . Oversættelse og tolkning . Referencer . Nyheder . Kontakt
Forside
Forside
Forside
Om abcSPROG - mål og metode
Om abcSPROG - mål og metode
Om abcSPROG - mål og metode
Sprogkurser
Sprogkurser
Sprogkurser
Oversættelse og tolkning
Oversættelse og tolkning
Oversættelse og tolkning
Referencer
Referencer
Referencer
Nyheder
Nyheder
Nyheder
Kontakt
Kontakt
Kontakt
tilbage...

 fejrer 25-års jubilæum i 2011
Det fejrer vi med at tilbyde flere forskellige sprogkurser - også i vores egne lokaler i Århus.
Skriftlig engelsk, spansk begynderhold og tysk samtalehold
I vores egne lokaler i Århus skyder vi det nye år ind med endnu en omgang Improve your Written English in 5 Weeks (start i januar), et spansk begynderkursus (start i februar) og et tysk samtalehold (start i marts). Senere på året tilbyder vi andre åbne sproghold med deltagere fra forskellige virksomheder.

Vi håber på at se dig!
Dansk udtalekursus
Til danskkursister på alle niveauer kommer vi også med et særligt tilbud i foråret. Vi lancerer et helt nyt produkt; et intensivt kursus i dansk udtale, hvor vi efter et fastlagt program gennemgår alle de svære danske lyde – i teori og praksis. Vores ”huslingvist” og udtalespecialist planlægger og underviser dette kursus.
Kurset er målrettet alle, som gerne vil forbedre deres udtale på dansk – hvad enten de taler godt eller er næsten begyndere.
I tillæg til dette kursus lancerer vi en ny feature på vores hjemmeside – en applikation, som kan bruges på vores hjemmeside eller downloades til mobilen, hvor man kan høre og træne de danske lyde.
Åbne hold og seminarer i Bjerringbro
I fire år har vi i samarbejde med kursuscenteret KnowHowZ og Grundfos afviklet åbne hold i engelsk og tysk i Bjerringbro – det gør vi naturligvis også næste år, og vi har desuden planlagt nogle 1-dags seminarer i foråret.
Denne gang dækker vi de to store markeder Indien og Spanien, og det bliver hhv. Jens Seeberg, Århus Universitet og Ana María Macías, Aalborg Universitet, som forestår kulturseminarerne.
Som en nyhed tilbyder vi nu også et 1-dags seminar i basal dansk grammatik. Vi oplever oftere og oftere, at vores kursister efterspørger et kursus i dansk grammatik, når de begynder at lære et fremmedsprog, fordi de føler, at de ikke helt har styr på deres egen grammatik. På dette seminar undervises der på et meget basalt og praktisk niveau, hvor alle kan være med!

Du kan læse mere om de forskellige kurser på vores hjemmeside abcsprog.dk, hvor vi annoncerer kurserne.

Sidst men ikke mindst inviterer vi også til jubilæumsreception i efteråret 2011.
Vi ser frem til at fejre vores jubilæum sammen med jer alle og håber, I vil være med og deltage aktivt i vores nye tiltag.


Med venlig hilsen


abcSPROG

   Login til abc
   
e-mail:
adgangskode:
[Opret bruger] [Glemt kode]
   AKTUELLE ÅBNE HOLD
    Vi samler deltagere fra forskellige virksomheder på små åbne hold. Læs mere her.
     
   Nyhedsbrev
   
navn:
e-mail: