Forside . Om abcSPROG . Sprogkurser . Oversættelse og tolkning . Referencer . Nyheder . Kontakt
Forside
Forside
Forside
Om abcSPROG - mål og metode
Om abcSPROG - mål og metode
Om abcSPROG - mål og metode
Sprogkurser
Sprogkurser
Sprogkurser
Oversættelse og tolkning
Oversættelse og tolkning
Oversættelse og tolkning
Referencer
Referencer
Referencer
Nyheder
Nyheder
Nyheder
Kontakt
Kontakt
Kontakt
tilbage...

Det kinesiske marked - udfordringer og løsninger
 
  
abcSPROG lancerer et nyt heldagsseminar om Kina
Med en fjerdedel af jordens befolkning som indbyggere og imponerende økonomiske vækstrater er forretningspotentialet på det kinesiske marked overvældende stort.
Dette seminar giver dig nyttig viden, som ruster dig bedre til at møde de udfordringer, der er forbundet med dette spændende marked.

Målgruppe og formål
Danske forretningsfolk, som ønsker at gøre forretninger i Kina, står over for store kulturudfordringer, hvilket kræver fleksibilitet og tilpasningsevne. Formålet med dette seminar er at bibringe deltagerne en viden og forståelse af det særegne ved kinesiske forretningsmetoder og levevis og på denne måde forbedre deres relationer med kinesiske forretningsforbindelser.

Seminarets indhold
Vi ser på kinesisk forretnings- og forhandlingskultur med vægt på de kinesiske kulturværdier og kulturelle normer. Med udgangspunkt i Hofstedes og Trompenaars teorier om kulturforskelle vil vi se på specifikke kinesiske kulturelle begreber som “guanxi” (netværk), “mianzi” (face), “xinyong” (tillid) og “renqing” (tjenester) og uddybe, hvilken rolle disse begreber spiller i praksis.

Der er mulighed for at stille spørgsmål under hele foredraget.
Teaser: For at få succes på det kinesiske marked ...
Læs mere her.
Foredragsholderen Christian Abildgaard Jensen er cand.mag i kinesisk og har en MBA fra University of Surrey. Christian har boet og arbejdet 10 år i Kina, hvor han blandt andet har arbejdedet som rådgiver på Den Danske Ambassade i Beijing. Siden har han været ansat i Novo Nordisk, og bl.a. etableret Novo Nordisk og Novozymes kinesiske organisation.
Christian har i de sidste 10 år været beskæftiget i forskellige internationale virksomheder, alle med store engagementer i Kina, hvor han har været ansvarlig for Human Resources og organisationsudvikling.
Hvor, hvordan og hvor meget?
- På KnowHowZ i Bjerringbro, Baldersvej 10-12

- Den 8. oktober 2013 kl. 9.00-15.30

- Deltagerpris: 3000,-

   Login til abc
   
e-mail:
adgangskode:
[Opret bruger] [Glemt kode]
   AKTUELLE ÅBNE HOLD
    Vi samler deltagere fra forskellige virksomheder på små åbne hold. Læs mere her.
     
   Nyhedsbrev
   
navn:
e-mail: