Forside . Om abcSPROG . Sprogkurser . Oversættelse og tolkning . Referencer . Nyheder . Kontakt
Forside
Forside
Forside
Om abcSPROG - mål og metode
Om abcSPROG - mål og metode
Om abcSPROG - mål og metode
Sprogkurser
Sprogkurser
Sprogkurser
Oversættelse og tolkning
Oversættelse og tolkning
Oversættelse og tolkning
Referencer
Referencer
Referencer
Nyheder
Nyheder
Nyheder
Kontakt
Kontakt
Kontakt
tilbage...

Den nye retskrivning, Thailand-seminar og andet i foråret 2013
 
abcSPROG indleder foråret 2013 med et nyt samarbejde med virksomheden Education4you, som bl.a. står bag produktet officetilalle.dk.

I forbindelse med de ændrede danske retskrivningsregler (november 2012) oplevede vi en efterspørgsel på undervisning i de nye regler. Det er hovedsagelig sekretærer og andre sprogmedarbejdere, som har behov for at være up to date med de nyeste ændringer. Samtidig er der med udgivelsen opstået et behov for at lære at opdatere den nuværende stave- og grammatikkontrol i Word 2010, så den stemmer overens med de nye regler.
Med udgangspunkt i disse behov har vi sammensat et seminar om Den nye danske retskrivning. En af vores egne kyndige undervisere, Benedikte Skaarup, forestår den sproglige del af undervisningen, og den mere ”IT-relaterede” del forestås af Elsebeth fra education4you. Elsebeth har mange års erfaring med at undervise medarbejdere fra flere større danske virksomheder og kommuner i daglig og praktisk brug af office-programmer, og vi ser frem til et spændende samarbejde i fremtiden.

Vi har udsolgt de første tre datoer for seminaret, men der er stadig åbent for tilmeldinger til seminaret den 27. februar 2013. Du kan læse mere her: Den nye danske retskrivning.

Forårets seminarprogram byder også på vores kinesisk kulturseminar, og vi gentager en anden "klassiker", nemlig seminaret om Business the American Way, og det nyeste skud på stammen er et seminar om forretningskultur i Thailand, forestået af Anders Breindahl fra AsiaWise, som er endnu en ny samarbejdspartner.

Klik på de enkelte seminarer for at læse nærmere, eller kontakt os for flere oplysninger.

abcSPROG ønsker alle et godt forår!

   Login til abc
   
e-mail:
adgangskode:
[Opret bruger] [Glemt kode]
   AKTUELLE ÅBNE HOLD
    Vi samler deltagere fra forskellige virksomheder på små åbne hold. Læs mere her.
     
   Nyhedsbrev
   
navn:
e-mail: