Forside . Om abcSPROG . Sprogkurser . Oversættelse og tolkning . Referencer . Nyheder . Kontakt
Forside
Forside
Forside
Om abcSPROG - mål og metode
Om abcSPROG - mål og metode
Om abcSPROG - mål og metode
Sprogkurser
Sprogkurser
Sprogkurser
Oversættelse og tolkning
Oversættelse og tolkning
Oversættelse og tolkning
Referencer
Referencer
Referencer
Nyheder
Nyheder
Nyheder
Kontakt
Kontakt
Kontakt
tilbage...

NAVIGARE NECESSE EST
Efter mere end 27 år ved roret har abcSPROGs grundlægger, Marie De Martino, valgt at trække sig tilbage, således at Jens Czapkowski og Lene Bie Dal har overtaget abcSPROG ApS pr. den 1. juli 2013.

Det er dog ingen grønskollinger, men to erfarne profiler med mange års erfaring tilsammen, der tager opstilling ved styrepinden og sætter den nye kurs.

”Vi har jo i mange år arbejdet sammen med Marie og kender virksomheden og dens kunder rigtigt godt. Vi er utroligt glade for denne enestående chance for at føre hendes livsværk videre. Vi håber på at kunne fortsætte og gerne udvide vores samarbejde med kunder, undervisere, oversættere og andre kontakter.”

Forandring fryder ifølge et gammelt dansk ordsprog. Så for at markere skiftet og sætte vores eget præg har vi pyntet lidt på kontoret på adressen i Viby. Vi har bl.a. prydet væggene i receptionen og gangen med kunst, og vores logo, det er gået i gulvbrædderne – rent bogstaveligt!
Alle interesserede er meget velkomne til at komme ind, hilse på, drikke kaffe og se nærmere.

Vores målsætning er først og fremmest fortsat at sikre den høje kvalitet på vores sprogleverancer, og det vil vi bl.a. gøre ved at passe endnu bedre på vores vigtigste aktiver: vores dygtige undervisere - og yde dem endnu mere støtte end hidtil og - forhåbentlig - gøre livet lidt lettere for dem.

Et af vores første ”flagskibe” er derfor en gennemgribende optimering af vores arbejdsgange – et projekt, vi allerede har søsat her fra september måned, således at vores undervisere fremover selv indberetter deres løn via pc/smartphone. Det giver mere tid til at hellige sig de konkrete sproglige opgaver og er et længe ventet opgør med al papirarbejdet.

Udadtil i vores hjemlige farvande er der fortsat god vind i sejlene med sprogkurser i engelsk, tysk og dansk som de mest dominerende. Inden for engelsk kan vi nu tilbyde forberedende kurser til eksamen i Cambridge First Certificate of English, Advanced og Proficiency, ligesom vi fremover kan tilbyde endnu flere kurser via webkamera, hvor man blot med et par enkelte klik på musen har visuel kontakt med sin underviser… nemmere gøres det ikke!

Ude på det åbne hav er kursen allerede sat mod øst - nærmere betegnet Kina - med begynderkurser i kinesisk sprog og kultur og seminarer i kinesisk virksomhedskultur. Men vinden bærer os også mod et andet stort og interessant land i øst, nemlig Rusland, som vi vil satse på i endnu højere grad end hidtil. Som første skridt i den retning har vi bedt Ruslandseksperten, Mette Bærbach Bas, afholde et seminar for os. Mette er en af Danmarks førende eksperter i russisk forretningskultur. Du kan læse nærmere om seminaret Knæk koden til Rusland her, eller bestille det til din egen virksomhed.

Hvis du ønsker at høre nærmere om vores ideer, nye tiltag, dele dine egne ideer, eller blot gerne vil have sat et ansigt på os, må du endelig kontakte os og aftale et møde.

Til sidst vil vi gerne invitere alle i vores netværk til en reception hos abcSPROG den 11. oktober kl. 14 til 17.


Med venlig hilsen

Lene Bie Dal og Jens Czapkowski


   Login til abc
   
e-mail:
adgangskode:
[Opret bruger] [Glemt kode]
   AKTUELLE ÅBNE HOLD
    Vi samler deltagere fra forskellige virksomheder på små åbne hold. Læs mere her.
     
   Nyhedsbrev
   
navn:
e-mail: