Forside . Om abcSPROG . Sprogkurser . Oversættelse og tolkning . Referencer . Nyheder . Kontakt
Forside
Forside
Forside
Om abcSPROG - mål og metode
Om abcSPROG - mål og metode
Om abcSPROG - mål og metode
Sprogkurser
Sprogkurser
Sprogkurser
Oversættelse og tolkning
Oversættelse og tolkning
Oversættelse og tolkning
Referencer
Referencer
Referencer
Nyheder
Nyheder
Nyheder
Kontakt
Kontakt
Kontakt
tilbage...

Svorsk
 
Flere gange har vi haft kunder i røret, som frustreret spørger efter "skandinavisk" eller "svensk og norsk på én gang". Som professionelle sprogfolk med en indgroet respekt for alle sprogs særegenheder var vores første indskydelse at svare: "DET kan man ikke. Så må man lære norsk først og derefter svensk - eller omvendt."

Men flere henvendelser tydede på, at mange danskere faktisk har et behov, som ikke går i retning af decideret at lære svensk eller norsk, men simpelt hen at kunne forstå - og gøre sig forstået på begge sprog.

Vi besluttede derfor at tilbyde et nyt standardprodukt, som kort fortalt er en introduktion til ”skandinavisk” (norsk/svensk kombineret sprogkursus) på 7 møder (21 lektioner), der afvikles som enetimer.

Kurset henvender sig til medarbejdere, som har (telefon)kontakt til norske og svenske kolleger og kunder, og som ønsker at forbedre deres forståelse af begge sprog samt at lære at gøre sig bedre - og hurtigere - forstået.

En del undervisningstid bliver brugt på norsk og svensk udtale især med bedre forståelse for øje, altså fokus på genkendelse af særligt vanskelige lyde.

Desuden fokuserer vi på:

- Tal og bogstavering

- Falske venner og faldgruber

- Dialekter

- Kultur efter behov (dos and don’ts)

- Udvikling af relevante ordlister (inden for den aktuelle branche)

Dit underviserpar er norsk og svensk, så du kommer til at høre sprogene på skift, når I mødes, og du vil også få lektier for i form af film, tv, bøger, lydbøger osv, så du kan fordybe dig yderligere i sprogene derhjemme og få ørerne ”vænnet til det”.

Vi havde i foråret 2011 vores første svorsk-kursist i huset som en slags forsøgskanin. Og du kan læse mere om vores første svorsk-kursists indtryk her.

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere om svorsk-kurset.

   Login til abc
   
e-mail:
adgangskode:
[Opret bruger] [Glemt kode]
   AKTUELLE ÅBNE HOLD
    Vi samler deltagere fra forskellige virksomheder på små åbne hold. Læs mere her.
     
   Nyhedsbrev
   
navn:
e-mail: