Forside . Om abcSPROG . Sprogkurser . Oversættelse og tolkning . Referencer . Nyheder . Kontakt
Forside
Forside
Forside
Om abcSPROG - mål og metode
Om abcSPROG - mål og metode
Om abcSPROG - mål og metode
Sprogkurser
Sprogkurser
Sprogkurser
Oversættelse og tolkning
Oversættelse og tolkning
Oversættelse og tolkning
Referencer
Referencer
Referencer
Nyheder
Nyheder
Nyheder
Kontakt
Kontakt
Kontakt
tilbage...

Om 
Hos abcSPROG tilpasser vi os dine ønsker og behov.

abcSPROG blev grundlagt i Århus i 1986. Vores udgangspunkt var at sætte fokus på den enkelte kursists behov og skræddersy et sprogkursus herefter – en tilgang, som har kendetegnet alle vores kurser i de 25 år, abcSPROG har eksisteret. I 1993 kunne vi for første gang tilbyde oversættelse – og dermed imødekomme en voksende efterspørgsel fra kundernes side. Siden da har vi leveret sprogløsninger af høj kvalitet til en lang række danske og udenlandske virksomheder og opbygget en stor kreds af tilfredse kunder – se vores referenceliste her.

To gange er vi blevet udnævnt til Gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen - et bevis på, at vi har tilfredsstillet vores kunders krav til kvalitet.

Vores mål og metode
abcSPROG fremmer kommunikation ved at overvinde de sproglige og kulturelle barrierer, erhvervsfolk konfronteres med i en global kontekst. Vi ser os selv som sproglig sparringspartner for dig og din virksomhed.

Gennem en målrettet indsats – hvad enten det drejer sig om et sprogkursus eller en oversættelse – imødekommer vi vores kunders ønsker ved altid at vælge den bedst egnede blandt vores brede stab af freelancere til at løse din opgave.

abcSPROG går aldrig på kompromis med kvaliteten, som på kursussiden sikres gennem et grundigt forarbejde, kompetente undervisere, løbende evalueringer og endelig opsamling; på oversættersiden gennem højtuddannede, professionelle oversættere og ekstern korrekturlæsning af alle tekster.
Din sprogskole i Århus.

   Login til abc
   
e-mail:
adgangskode:
[Opret bruger] [Glemt kode]
   AKTUELLE ÅBNE HOLD
    Vi samler deltagere fra forskellige virksomheder på små åbne hold. Læs mere her.
     
   Nyhedsbrev
   
navn:
e-mail: